Halv åtta hos mig - Flygvärdinnan

Halv åtta hos mig

October 11, 2014

Idag har jag haft fullt upp med att handla inför kvällen och tvätta kläder, men innan dess skulle jag hinna med ett träningspass och lunch på stan med Jonna, Sabina och Sanna. Vi kollade in matmarknaden och köpte passion fruit curd som brukar säljas på den marknaden. Så sjukt gott till ost och kex!
Ikväll var det som sagt min tur att stå för trerättersmiddagen när Jonna, Sara och Sanna kom på besök.
Menyn såg ut så här:

Förrätt:
Avokadosoppa med räktopping

Varmrätt:
Rumpstek med vitlökssmör, sötpotatispuré och smörstekta trattkantareller på en salladsbädd

Dessert:
Dumlemousse med färska bär

Efter middagen drack vi te och tittade på film. En riktigt mysig tjejkväll med andra ord!
Imorgon är det Saras tur!

IMG_4748.PNG

Kommentera

Var vänlig vänta...