BMI Baby - Flygvärdinnan

BMI Baby

August 23, 2011

Ni har kanske hört talas om flygbolaget BMI (British Midland) som är det näst största flygbolaget på Londons största flygplats Heathrow. Det är ett lågprisbolag som flyger inom Storbritannien och Europa. BMI har även ett dotterbolag som heter BMIbaby.
Jag såg ett av deras flygplan idag när vi hade en turnaround i Malaga och det får mig alltid att tänka på The Ronettes låt Be My Baby.

flygvärdinnan

4 kommentarer

BMI Baby.
 1. Katrine
  |

  Hej! Ja jag ska fortsätta söka, nu har jag iaf varit på en intervju och vet vad jag har att vänta mig tills nästa gång! Har du någon bloggmail förresten om man vill skicka ett mail till dig privat?

  • Flygvärdinnan
   |

   Hej Katrine!
   Man ska aldrig se en intervju som ett nederlag om man inte får jobbet utan som träning. Precis som du skriver så vet du ju vad du har att vänta dig nu!
   Om man vill komma i kontakt med mig via mail kan man antingen använda sig av kontaktformuläret eller maila till flygvardinnan@hotmail.se 🙂

 2. Jesper
  |

  Malaga! Underbara ställe!
  Vad flyger du på för linjer, är det bara Europa eller jobbar du på long-haul och inrikes också? 🙂 Vilken typ av linje tycker du mest om att jobba på?

 3. Palle
  |

  Så sött!

Kommentera

Var vänlig vänta...