Don’t selfie and drive

Igår stressade jag ihjäl mig för att hinna gå på både yoga- och danspasset och hinna förbereda inför ankomsten av mina midsommargäster. Jag hann få en blodsockerdipp och förbanna allt i min närhet, inklusive det svenska vädret och lovade mig själv att lämna detta landet i framtiden.

På eftermiddagen tittade tack och lov solen fram, men då hade i redan ställt in oss på middag inomhus och hade en lugn och trevlig midsommarafton, bara jag, mina två systrar och deras pojkvänner.

Just nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg. Vi ska bara checka in på vårt hotell sen drar vi direkt till Liseberg!

Uppdaterar mer sen under dagen!

 selfie 

Flygvärdinnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.