Eat Sleep Fly Repeat

Godmorgon!
En god natts sömn och jag har en massa att fixa med idag innan jobbet. Försöker få liv i Jonna via sms för att vi skulle äta frukost ihop och jag är jättehungrig, men det går sådär.
Och på tal om hungrig… Jag tog en bild på min mage efter gårdagens arbetspass på över tolv timmar där jag spenderat totalt 7 timmar och 10 minuter i luften, uppdelat på fyra leg (alltså fyra flighter). Det är upp- och nedstigandet som påverkar magen, även om jag undviker kolhydrater. Och hade jag nu ätit typ pasta eller ris på detta också så hade jag sett ännu värre ut.
Ok, ska sanningen fram så bjöd kapten hela besättningen på chokladmuffins igår så det bidrog kanske också lite.
Tack och lov försvinner det över natten. Så vi kör eat, sleep, fly, repeat!

 Före och efter 7 timmar i luften.

Flygvärdinnan

2 Comments

    • Hej Anders,
      Ja, detta är en högst personlig blogg som inte handlar om annat än mitt liv som flygvärdinna, dj och fallskärmshoppare.
      Kul att du råkade hitta hit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.