Flygvärdinnans tips - Flygvärdinnan

Flygvärdinnans tips

September 11, 2015

Det märks att det börjar bli höst för idag fick vi köra vårt yogapass i långärmat ute i Kärnan-parken. Men det var soligt, klarblå himmel och en helt fantastiskt start på dagen!
Jag är nyss hemkommen från kiropraktorn som gjorde allt för att jag ska bli kvitt mitt knäont som jag får när jag tränar för tungt och för att jag ska kunna fortsätta kunna gå i klackar utan problem. Hon frågade lite försiktigt om det fanns någon chans att jag kanske kunde sluta gå i högklackat under en längre tid, men efter ett snabbt nej sa hon “jag misstänkte det” med ett leende.

Jag tänkte försöka ta det lugnt idag, iallafall fram till ikväll när jag ska ut och äta med Sabina. Vi börjar båda vid 05:00-tiden imorgonbitti så det blir ingen helkväll, men vi vill passa på att njuta av sensommarsolen och Ya-Ha’s uteservering då det är sista helgen det är öppet.

Kommer ni ihåg fotograferingen jag gjorde på Ängelholms flygplats för Lifebutikens egen tidning? Jag såg att Life har intervjun med mig på sin hemsida. Har ni inte läst den än så kolla in en flygvärdinnas proffstips för att resa smartare och må bättre under och efter flygresan! Klicka på bilden för att komma till intervjun:

 flygvärdinna tips 

2 kommentarer

Flygvärdinnans tips.
 1. Apotekare
  |

  Fin intervju! Ett tips: åksjukearmbanden är placeboeffekt, den s.k punkten som armbanden sägs stimulera motverkar inte åksjuka på något sätt. Men, tron sägs ju försätta berg så det kan säkert fungera på det sättet 🙂 vissa apotek säljer inte dessa pga missvisande marknadsföring!

  • Flygvärdinnan
   |

   Tack!
   Ja, såna armband är placebo, men för vissa funkar det ju eftersom de tror på det. 🙂
   Tack för info! 🙂

Kommentera

Var vänlig vänta...