Flygvärdinne-frågor - Flygvärdinnan

Flygvärdinne-frågor

February 10, 2012

Jag har gått igenom min Flygvärdinnan-mail och sett att jag har fått massor av frågor från er. Alla har fått svaret att jag gärna tar upp era frågor i nästa frågestund här på bloggen (som kommer snart, jag lovar!) och när ni godkänner det så lägger jag in er fråga med alla andra väntande funderingar. 🙂

För er som har saker ni klurar på får ni gärna ställa era frågor i kommentarsfälten (jag svarar ändå inte på frågor via email) så lägger jag automatiskt till dem i nästa frågestund. Ett tips är dock att läsa igenom bloggen först eller skriva sökord i sökfunktionen på bloggen eftersom jag alltid får frågor som jag redan svarar på x antal gånger.

Jag kollade även min Flygvärdinnan Cabincrew-Facebooksida och såg att jag hade massor av vänförfrågningar. Så glad jag blir! 😀

Ni gör mig så glad mina molntussar!!!

1 kommentar

Flygvärdinne-frågor.
  1. Victoria
    |

    Hej! Har en snabb fråga eftersom jag funderar på att bli flygvärdinna. Jag vet ju att på 60-talet var flygvärdinnorna tvungna att väga 50kg, hur är de med dom reglerna idag?

Kommentera

Var vänlig vänta...