Flygvärdinnefrågor via mail

Jag får många frågor via email om hur man ska gå till väga för att bli flygvärdinna, o.s.v. Tyvärr har jag inte tid eller möjlighet att svara på mail, så undrar ni något får ni mer än gärna ställa era frågor här i bloggen (i kommentarsfälten). Jag tar med alla frågor så fort jag har en ny frågestund! 🙂
Kontaktformuläret är till för annonsörer, bloggärenden, m.m.

Det är även många nya läsare (välkomna förresten! 🙂 ) som undrar om flygvärdinneutbildning, hur man söker, vad man ska skriva i sin ansökan, etc. Till er vill jag ge ett tips: kolla tidigare inlägg! Ni kan även söka i bloggen eller helt enkelt kolla mappen “Att bli flygvärdinna” (både sökfunktion och kategorier finns i högerkolumnen under flikarna, se bilder nedan).

Ni får gärna fråga samma sak flera gånger, men för er skull går det snabbare att få svar om ni kollar vad jag skrivit om tidigare.

flygvardinnan.seflygvärdinnan