Flygvärdinnor och reklamutdelare säger godmorgon

Godmorgon fina ni!
Jag satte väckarklockan fem minuter tidigare för att jag skulle hinna säga hej till er innan jag beger mig mot flygplatsen och dagens arbete. Ni är säkert inte vakna nu, det är bara flygvärdinnor och reklamutdelare som är vakna så här dags (jag träffar nästan alltid på någon stackare som släpar en stor vagn med reklamblad vid den här tiden på morgonen).

Jag kan inte snooza hur gärna jag än vill. Det är ju så skönt att vakna och inse att man inte behöver gå upp än, men då är jag livrädd att jag ska somna om och försova mig. Min största fasa! Det går ju inte att försova sig som flygvärdinna då flera hundra passagerare blir sittandes i väntan på att man ska storma in genom flygplansdörren så man kan åka. Det har tack och lov aldrig hänt mig, men jag har varit med om att någon kollega inte har vaknat i tid för att mobilen inte haft tillräckligt med batteri, osv.
Den 1 januari detta året var det kaos! Om ni har en iPhone upptäckte ni säkert att det var en bugg som gjorde att väckarklockorna inte ringde, och detta skapade stora problem för oss som skulle till jobbet tidigt på morgonen. Många blev utkallade på sin standby denna dag för att flygvärdinnor försov sig hit och dit.

Nu börjar jag få ont om tid. Måste rusa!

Ha en fin dag allesammans! Hörs ikväll.

Fly safe!