Happy Valentines Day

Jag kände att det var dags att börja uppdatera igen. Nu börjar det hända saker (roliga saker!) i mitt liv igen och då börjar både skrivarglädjen komma tillbaka och jag har faktiskt något att skriva om. Än så länge inget nytt inom flyg för min del tyvärr, men jag har avklarat alla kurser i skolan och har nu bara praktik kvar innan examen. Och eftersom min praktik blev inställd förra våren kör jag dubbel praktik nu!

Jag har precis anlänt till Stockholm där jag ska spendera min första praktiktid på en eventbyrå jag alltid velat arbeta för. Så jag är verkligen taggad! Jag börjar imorgonbitti…

Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med pappa. Glad alla hjärtans dag!

Flygvärdinnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.