Jag har fått mina vingar tillbaka!

Jag vågade inte hoppas på att denna dagen skulle komma, trots att jag hade fått börja frilansa igen, men så plötsligt ringde telefonen och jag fick min tjänst som air hostess tillbaka! Dreams do come true!

Och med detta så måste jag ju verkligen bli bättre på att blogga igen, inte för att jag har kunnat skriva särskilt mycket om mitt jobb/flygbolag så mycket innan, men skrivlusten och livsglädjen kom liksom tillbaka i och med att jag fick mitt drömjobb igen.

Till att börja med har jag faktiskt en kul blogg/flygrelaterad händelse som kommer upp snart… Så håll utkik och välkomna ombord igen! 🙂

Flygplan
(Bild lånad från Instagram.)

Flygvärdinnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.