Ombord på en privatjet

Innan jag började flyga privatjet hade jag bara sett privatflyg och businessjets på bild med någon kändis posandes framför trappan upp till flygplanet, som säkert är situationen för de flesta.
När jag var på anställningsintervju för mitt nuvarande flygbolag fick jag komma ombord på ett av planen för att uppleva “arbetsplatsen” jag skulle jobba på. Det var så häftigt, allt var så shiny och fancy! Jag vågade knappt röra den putsade skinande handrelingen uppför trappan!! Jag hade aldrig kunnat ana hur det faktiskt skulle se ut ombord och det överträffade faktiskt mina förväntningar.

Idag är jag van eftersom det är min dagliga arbetsplats och man tar det kanske lite för givet, men man kommer på sig själv ibland när man sitter där ensam under en ferry flight (tom flygning) i ett flygplan vissa bara kan drömma om att flyga…att man faktiskt är väldigt lyckligt lottad att vara där man är. Och serviceminded som man är vill jag att alla ska känna som jag gjorde första gången ombord, när det är så fint och glänsande att man knappt kan tro att “wow, här ska jag få vistas!”.

Jag får självklart inte lägga ut bilder från våra flygplan, men jag har letat fram några bilder från internet för att visa hur det kan se ut ombord på ett privatplan eller BBJ (Boeing Business Jet).

privatjetprivatflygflygplanboeing business jet

Flygvärdinnan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.