Trött hostie - Flygvärdinnan

Trött hostie

June 27, 2011

Kom precis hem från dagens flight. Ska hoppa in i duschen och göra mig en smörgås så bloggar jag mer snart.

Så här såg jag typ ut på väg hem från jobbet idag:

flygvärdinnaBild från Google

3 kommentarer

Trött hostie.
 1. anna
  |

  Hej jag tänkte på det här med flygvärdinnor och tatueringar.. Jag har en tatuering av ett flygplan på höger ankel, är det “dåligt” för en framtida flygvärdinna? Kan man nobbas på grund av det? Det är ingen stor och flashig utan lite som den du visade upp, bara lite högre upp..

 2. m.
  |

  ah det där var nog jag också på väg hem för nån timme sen. Vad kul med en flygvärdinna som bloggar hade jag också velat om alla roliga/konstiga saker som händer ombord men det är jag lite lat för hehe men kanske en dag 🙂 KLockrent om att jag precis vet vad du menar när du skriver om vissa grejer som händer dig, jag älskar också jobbet 🙂 Ha en bra kväll en ännu tidigare arbetsdag väntar mig imorgon

  • Flygvärdinnan
   |

   Vad kul med en flygvärdinna som kan associera till vad jag skriver! 😀
   Något du tycker att jag inte tagit upp än som man borde berätta för “icke-flygande”? 🙂
   Hoppas du fortsätter läsa och lämna en kommentar då och då!

Kommentera

Var vänlig vänta...